Nyt ansigt i Center for Børn og Natur – Københavns Universitet

Center for Friluftsliv > Nyheder og omtale > Nyheder fra 2017 > Nyt ansigt i Center fo...

09. november 2017

Nyt ansigt i Center for Børn og Natur

Center for Børn og Natur har ansat Thomas Johansen som kommunikationsmedarbejder. Thomas får arbejdsplads på Skovskolen i Nødebo og bliver ansvarlig for centerets daglige kommunikation.

Ud over den daglige kommunikation skal Thomas også stå for formidling af de kommende års projekter i tæt samarbejde med partnerne bag centeret. I den nærmeste tid vil fokus ligge på at få kommunikationsområdet organiseret.

Thomas kommer fra en stilling i SCIENCE Kommunikation på KU SCIENCE, hvor han blandt meget andet har arbejdet med rekruttering af studerende til fakultets uddannelser og som webredaktør. Han har desuden været ansat i Danmarks Naturfredningsforening og har en baggrund som kandidat fra RUC inden for naturforvaltningsområdet og som natur- og friluftsvejleder fra Norge.

Bliv klogere på Center for Børn og Natur på centerets hjemmeside og på Facebook.