Hjælp os med at blive klogere – Københavns Universitet

Center for Friluftsliv > Nyheder og medieomtale > Nyheder fra 2016 > Hjælp os med at blive ...

16. august 2016

Hjælp os med at blive klogere

Naturbaseret Integration

Friluftsliv og udendørs aktiviteter generelt er et af kendetegnene ved livet i de nordiske lande. Kan det også bruges i arbejdet med at integrere de flygtninge og immigranter, vi får til Norden? Det vil vi gerne blive klogere på, og du kan hjælpe

Arbejder du med, eller kender du til, projekter, som bruger friluftsliv, naturvejledning eller andre naturaktiviteter i integrationsarbejdet? Det kan være projekter eller andet, som giver flygtninge og indvandrere mulighed for at lære deres nye land, dets natur og kultur at kende. Er det tilfældet, kan du hjælpe os ved at svare på spørgeskemaet ”Erfaringer og potentiale omkring naturbaseret integration i Norden”. Du kan vælge at svare på engelsk eller svensk.  Undersøgelsen finder du her.

Del gerne spørgeskemaet og linket med andre i dit netværk som du tror, kan bidrage med deres ekspertise, erfaring og viden omkring naturbaseret integration. Vi hører også meget gerne fra personer, der selv har flygtninge/indvandrerbaggrund, og som enten på egen hånd eller gennem organiserede aktiviteter har en relation til og erfaring med friluftsliv i Norden.

Undersøgelsen er en del af projektet ”Friluftsliv, naturvejledning og integration i Norden” (ORIGIN) hvor Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling ved Skovskolen, KU deltager. Målet er at samle erfaringer og gode eksempler på naturbaseret integration og dele erfaringerne i nordiske lande. Mere information om projektet, der finansieres af Nordisk Ministerråd, finder du her.

Tak for din hjælp!

Sandra Gentin, projektpartner, Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling, KU, sgentin@ign.ku.dk